20.01.2011. / 18:34

Autor: Totalsport

Van Gaal izvjesio bijelu zastavu: Ne možemo stići Borussiju

- Izgubili smo prvenstvo, ostaje nam borba za drugo mjesto. Ne bavimo se s iluzijama, nemoguće ne nadoknaditi zaostatak od 16 bodova u 16 kola - izjavio je Van Gaal.

Louis van GaalLouis van GaalLouis van Gaal, nizozemski trener nogometaša njemačkog Bayerna, priznao je da je obrana naslova prvaka Bundeslige za njegovu momčad nemoguća misija...

Podsjećamo, vodeća Borussia iz Dortmunda je u 18. kolu slavila u gostima kod Bayera iz Leverkusena s 3-1, dok je Bayern na gostovanju kod Wolfsburga odigrao 1-1.

Nakon 18. odigranih kola, Borussia vodi s 46 bodova, 12 više od prvog pratitelja Hannovera. Bayern je tek peti, sa 16 bodova manje od ''žuto-crnih'' iz Dortmunda.

- Izgubili smo prvenstvo, ostaje nam borba za drugo mjesto. Ne bavimo se s iluzijama, nemoguće ne nadoknaditi zaostatak od 16 bodova u 16 kola. Moramo zagristi kako bi osvojili što više bodova do kraja prvenstva i osvojili drugo mjesto. Uspijemo li u tome, nije niti to tako loš rezultat - izjavio je Van Gaal.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika