22.01.2011. / 09:08

Autor: Nacional.hr

Hollywoodski trend: Zvijezde kojima su djecu rodile surogat majke

Nicole Kidman i Keith Urban posljednji je hoolywoodski par koji dobio dijete uz pomoć surogat majke. Tko je još izabaro ovu metodu za proširenje obitelji donosimo u nastavku!

Nicole Kidman i Keith UrbanNicole Kidman i Keith UrbanAustralska glumica i dobitnica Oscara Nicole Kidman i njezin suprug, glazbenik Keith Urban posljednji je hoolywoodski par koji je dobio dijete uz pomoć surogat majke.

Vijest o prinovi objavili su u ponedjeljak.
'Nikakve riječi ne mogu izraziti zahvalnost koju osjećamo prema svima koji su nas podupirali tijekom posljednjih mjeseci, posebice prema zamjenskoj majci', kazali su sretni roditelji koji su se vjenčali 2006. godine i imaju već zajedno jednu djevojčicu, Sunday Rose, rođenu 2008. godine.

Elton John i David Furnish
Britanski pjevač Elton John i njegov partner David Furnish postali su roditelji dječaka kojeg je na Božić u Kaliforniji rodila surogat majka. Dječak je prvo dijete za Johna (62) i Furnisha (48), koji su 2005. godine u Engleskoj stupili u građansku zajednicu.

John je prošle godine pokušao posvojiti dijete u Ukrajini, ali mu je zbog tamošnjih zakona, koji propisuju da posvojitelji moraju biti vjenčani i mlađi od 45 godina, zahtjev odbijen.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick
Popularni bračni par Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick koji ima sina Jamesa, postali su roditelji blizanki koje im je u lipnju 2009. godine rodila surogat majka. Ovu metodu izabrali su zbog nekoliko neuspješnih pokušaja da dobiju dijete prirodnim putem.

Ricky Martin
Pjevaču Rickyju Martinu je dvojicu dječaka prije dvije godine također rodila surogat majka. Glazbenik je nedavno izjavio kako ponovno želi proširiti obitelj, međutim ovaj put razmišlja o posvojenju.

Dennis Quaid
Glumac Dennis Quaid i njegova supruga Kimberly Quaid su krajem 2007. godine proširili svoju obitelj uz pomoć surogat majke koja ima je rodila blizance, dječaka i djevojčicu. Iz braka s Meg Ryan, Quaid ima sina Jacka Henryja.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika