25.01.2011. / 19:51

Autor: Martina Čizmić

Video: Hrvatska uspjela pobijediti Poljsku i osigurati kvalifikacije za OI

Da nešto u reprezentaciji nije kako treba pokazuje i činjenica da je Balić odgurnuo izbornika Golužu kada mu je na kraju utakmice ovaj došao čestitati

Ivano Balić (Reuters)Ivano Balić (Reuters)Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je rukometaše Poljske rezultatom 28:24. Iako rezultat sugerira kako je Hrvatska imala relativno lagan posao protiv Poljske, to nije slučaj. Hrvati nisu dobro započeli utakmicu. Poljaci su vodili sve do 19. minute kada je Domagoj Duvnjak uspio izjednačiti na 7:7. I onda se Hrvatska odlijepila te poluvrijeme završila s prednošću od 13:11.

Činilo se kao da su naši rukometaši napokon pronašli dobitnu formulu, ali su imali i periode u kojima su neobjašnjivo promašivali cijela vrata i predavali loptu u ruke poljskoga vratara.

Drugo poluvrijeme pokazalo je pravu kvalitetu Hrvatske koja je cijelo vrijeme zadržala svoje vodstvo i u pojedinim ga trenutcima povećavala na pet golova prednosti. Na kraju je utakmica završena rezultatom 28:24, što Hrvatskoj osigurava kvalifikacije za plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012.

Za razliku od prethodnih utakmica, vratari su ovoga puta obranili nekoliko ključnih lopti. Tako je Pešić do kraja utakmice uspio obraniti 11 lopti i time pokazati da ga se ipak isplatilo voditi na sjever Europe.

Mediji su proteklih dana pisali kako stvari unutar hrvatske reprezentacije "ne štimaju". Iako su reprezentativci to demantirali, činjenica da je Ivano Balić grubo odgurnuo izbornika Slavka Golužu kada mu je na kraju utakmice ovaj došao čestitati na pobjedi, govori drugačije. Da li je u pitanju samo Balićevo nezadovoljstvo lošim rezultatom reprezentacije na prvenstvu ili zaista postoje trzavice na relaciji glavni igrač-izbornik treba vidjeti.

Podsjetimo, Hrvatska je do sad na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj ostvarila četiri pobjede, jednu nerješenu utakmicu i jedan poraz.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 25.01.11. 22:40

Ivano rekao "Pusti me malo da odahnem, da uzivam malo i ja u ovome." Tako je Cosic cuo Ivana. A to je ono kad reporter ne radi svoj posao, ili radi uz lazi. Ovaj ga je vjerojatno poslao u neku stvar. Ipak, vrhunac je ovo: "Rekao sam Ivanu odvedi nas na Olimpijske igre, a on je odgovorio - Ucinit cemo sve." Dakle, da ne bijase Drage Cosica nista od OI. Bogo dragi sto nas kaznjava ovako nemilo. Zar nam nije dosta Sanadera, HDZ i drugih kojestarija koje nam dodjose glave!?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika