28.01.2011. / 12:03

Autor: Hina

Američki glumac Charlie Sheen hospitaliziran zbog hernije?

Američki glumac je u četvrtak završio u bolnici, a kako je kazao njegov glasnogovornik zvijzeda serije 'Dva i pol muškarca' je najvjerojatnije hospitaliziran zbog hernije

Charlie SheenCharlie SheenAmerički glumac Charlie Sheen završio je u četvrtak u bolnici u Los Angelesu zbog jakih bolova u trbuhu, kazao je glasnogovornik.

"Jedino znam da ga je jako bolio trbuh i da je hospitaliziran", kazao je glasnogovornik Stan Rosenfield potvrđujući informaciju sa stranice TMZ.com prema kojoj je Charlie Sheen prenesen na nosilima u ambulantna kola.

Glasnogovornik je potom kazao da glumac spava u hitnoj službi.

Na pitanje novinara je li točna informacija da glumac ima herniju, glasnogovornik je odgovorio: "Već je imao taj tip hernije, a osoba koja je nazvala hitnu kazala je da ima jake bolove u želucu te da su oni uzrokovani hernijom".

Zvijezda tv serije "Dva i pol muškarca" redovito puni novinske stupce svojim bračnim i zdravstvenim problemima. U studenom je zatražio razvod, dvije godine nakon što je sklopio treći brak i nekoliko dana nakon što je primljen na liječenje u New York zbog "problema s alkoholom", kako je to opisao hollywoodski tisak.

Vezane vijesti

Timošenko prebačena u bolnicu

Timošenko prebačena u bolnicu

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko prebačena je u srijedu ujutro iz zatvora u Harkivu u bolnicu tog grada na istoku Ukrajine na liječenje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika