31.01.2011. / 07:59

Autor: Nacional.hr

Odjednom se sjetio: Sanaderov punac ipak bio u Austriji nedavno

Na kraju je, vjerojatno shvativši kako je sam sebi skočio u usta rekao kako više neće ništa komentirati jer mu "izjave samo škode i stvaraju probleme"

Sanaderov punac, Ivo ŠarićSanaderov punac, Ivo ŠarićIako je istražiteljima USKOK-a rekao kako u Austriji nije bio gotovo 20 godina, čini se kako je Sanaderov punac, Ivo Šarić, zaboravio jedan izlet u Beč.

Kako piše Večernji list, Šarić je prije nekoliko godina sa suprugom turistički otputovao u Austriju. Točnije u Beč. Istaknuo je kako se tog putovanja sjetio tek kad je pregledavao svoju putovnicu i naišao na pečat.

Kaže da su tad on i supruga prvi put detaljno razgledali grad, koji je po njegovom mišljenju prekrasan.

Zanimljivo je što, otkako je Slovenija ušla u EU i na taj način uklonila granicu sa Austrijom, pečat s natpisom Beč moguće je dobiti samo ukoliko se u Austriju ulazi zračnim putem.

Na kraju je, vjerojatno shvativši kako je sam sebi skočio u usta rekao kako više neće ništa komentirati jer mu "izjave samo škode i stvaraju probleme".

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 31.01.11. 08:26

Ma do kraja svega ovog sranja, sjetit će se Saric i da je kuća u kozarcevoj cijela njegova i kako je poklonio cerki jednu garconjeru i kako ovu stednju u Austriji ima godinama samo se nije odma mogao sjetiti i kako ima nekoliko hektarcica zemlje koje je mukotrpno sredio za stare dane kad se teško čovjek može čega sjetiti. Sjetit će se i stana u Americi, a slike koje mu je Bukovac inače njegov dobar prijatelj, poklonio posto je bilo davno isto se je teško sjetiti. Sjetit će se i kakva mu je bila stolica kad je srao u škveru, a da ne govorimo o tome da će se sjetiti da je živio prije ovog života i bio teški bogataš koji jednostavno nije znao sto će sa parama.


registracija
14/11/07

laufer, 31.01.11. 10:52

Hadezeovci općenito pate od opasne zarazne bolesti zvane amnezija, uz popratne simptome kao što su potpuni gubitak vida, sluha i govora.
I što je hadezejac na višem položaju, to je bolest teža.
Očito da sada prelazi i na članove obitelji.
Preporučuje se boravak u zatvorenom prostoru (npr Remetinec) jer se u nekim slučajevima pokazalo da takav tretman blagotvorno djeluje na zaražene, prvenstveno na povrat funkcije govora.


registracija
31/1/10

STTony, 31.01.11. 10:56

Hahaha laufer, upravo tako svaka čast na dijagnozi.


registracija
9/1/11

Milioner, 31.01.11. 12:54

Pa nije covjeku Zamjeriti, vec je u Godinama .. kad je Tesko zapamtiti sve te brojeve , Šifre i Datume ....

Ako se sami NE snadjemo, kako ocekivati od Politicara
da nam Pomognu i osiguraju bolje sutra .......

Prilika koju NE smijete Propustiti ....
Zaradite na Siguran i Provjeren nacin ! ...

Zarada Mjesecno 2.000$ i Vise ....
Siguran i Dugorocan Posao .... SIGURNA Isplata 100% ....

Pogledajte Dokaze - http://gdi-system-goldenhouse.weebly.com/ ....
Info: www.internetbrzazarada.ws/buxptc ......


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika