14.02.2011. / 15:27

Autor: Hina

Najbogatiji Rus i dalje Vladimir Lisin

Ruski tjednik Finans drugu godinu zaredom proglasio je Vladimira Lisina, vlasnika metalurškog kombinata Novolipecka, najbogatijim Rusom na svom popisu ruskih milijardera.

Roman Abramovič nalazi se tek na petom mjestuRoman Abramovič nalazi se tek na petom mjestuRuski tjednik Finans drugu godinu zaredom proglasio je Vladimira Lisina, vlasnika metalurškog kombinata Novolipecka, najbogatijim Rusom na svom popisu ruskih milijardera.

Lisin (55) vodi s 28,3 milijarde dolara, na drugom mjestu je vlasnik investicijskog fonda Onexim Mihail Prohorov s imovinom vrijednom 22,7 milijarda dolara, a na trećem vlasnik tvrtke Metalloinvest i suvlasnik londonskog nogometnog kluba Arsenala Ališer Usmanov s 19,9 milijarda, objavio je u ponedjeljak Finans.

Usmanov je s trećeg mjesta istisnuo vlasnika Chelsea, također londonskog nogometnog kluba, Romana Abramoviča koji je pao na peto mjesto na popisu najbogatijih u Rusiji. Njegova se imovina procjenjuje na 17,1 milijardu dolara.

Vezane vijesti

Putin pozvao Prohorova u vladu

Putin pozvao Prohorova u vladu

Novoizabrani ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao je u srijedu ruskog milijardera Mihaila Prohorova, trećeplasiranog na izborima, da bude dio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika