18.02.2011. / 16:36

Autor: Nacional.hr

Policija uklonila sumnje: Klasnić nema veze sa silovanjem maloljetne Britanke

Da je nogometaš nevin, policija u Manchesteru navodno bi trebala objaviti već danas iako bilo najavljeno da će sve istražne radnje biti gotove najkasnije do 1. travnja

Ivan KlasnićIvan KlasnićHrvatski nogometni reprezentativac i igrač engleskog Boltona, Ivan Klasnić je prije četiri mjeseca bio priveden u manchestersku policiju zbog navodnog silovanja maloljetne Britanke, međutim policijska istraga je pokazala kako nogometaš nama nikakve veze s ovim incidentom.

Da je Klasnić nevin, policija u Manchesteru navodno bi trebala objaviti već danas iako je svojedobno bilo najavljeno da će sve istražne radnje trajati do 1. travnja, prenosi sportal.hr.

Podsjetimo, u središtu ovog skandala hrvatski nogometni reprezentativac našao se krajem listopada, međutim ovaj incident nije se negativno odrazio na njegovu karijeru. I dalje je nastavio igrati za Bolton, a nije mu bila oduzeta niti putovnica.

Inače, nogometaš je braku od 2003. godine, a ima i trogodišnju kćer.

Vezane vijesti

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (32) potvrdio je da nakon tri sezone napušta Bolton. Prema pisanju Bolton Newsa, očekuje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika