19.02.2011. / 09:43

Autor: Hina

Meksikanka štrajka glađu jer želi na kraljevsko vjenčanje

Diplomati su rekli da ne mogu ispuniti njezinu molbu no Chavez, koja je već izgubila sedam kilograma, najavila je da "povratka više nema i da će se boriti do kraja"

Kate Middleton i princ WilliamKate Middleton i princ WilliamEstibalis Chavez, 19-godišnja Meksikanka već dulje od tjedan dana štrajka glađu pred veleposlanstvom Velike Britanije u Meksiku nastojeći dobiti pozivnicu za vjenčanje princa Williama i njegove zaručnice Kate Middleton, zakazano za 29. travnja u Westminsterskoj opatiji u Londonu.

"Odmalena sam obožavateljica Lady Di, kao što je bila i moja mama (...) i zaklela sam se da ću otići na to kraljevsko vjenčanje", rekla je Chavez devetog dana gladovanja u šatoru koji je postavila pred britanskim veleposlanstvom.

Diplomati su rekli da ne mogu ispuniti njezinu molbu no Chavez, koja je već izgubila sedam kilograma, najavila je da "povratka više nema i da će se boriti do kraja".

Vezane vijesti

Nismo došli po pouke iz demokracije

Nismo došli po pouke iz demokracije

Europljani nisu došli na summit G20 u Los Cabos u Meksiku da bi dobivali pouke iz demokracije, rekao je u ponedjeljak novinarima predsjednik Europske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika