19.02.2011. / 15:50

Autor: Hina

Napokon dobre vijesti: Elizabeth Taylor se oporavlja

Dvostruka dobitnica Oscara u bolnici "Cendars-Sinai" u Los Angelesu nalazi se više od tjedan dana zbog simptoma slabljenja srca, što joj uzrokuje probleme od 2004

Elizabeth TaylorElizabeth TaylorZdravstveno stanje slavne hollywoodske glumice Elizabeth Taylor (78) je bolje nakon što je prošli tjedan smještena u bolnicu, ali će ostati na promatranju još neko vrijeme, objavila je u petak njezina glasnogovornica.

Dvostruka dobitnica Oscara u bolnici "Cendars-Sinai" u Los Angelesu nalazi se više od tjedan dana zbog simptoma slabljenja srca, što joj uzrokuje probleme od 2004.

Taylor je 2009. zamijenjen srčani zalisak, a zbog kroničnih bolova više od pet godina je u invalidskim kolicima. Taylor je tri puta operirala kuk i dobroćudni tumor na mozgu. Preboljela je i rak kože i jednu opasnu upalu pluća.

Vezane vijesti

Počinje aukcija dragulja Elizabeth Taylor

Počinje aukcija dragulja Elizabeth Taylor

Nakit, odjeća i drugi predmeti koji su bili u vlasništvu legendarne holivudske glumice Elizabeth Taylor, mogli bi na aukciji koja započinje u utorak… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 20.02.11. 15:49

Uh koliko neizvjesnosti, sad mi je puno lakse. Pomisljao sam cak da dignem ruku na sebe kad sam nacuo da je Liz lose. Konacno mogu odahnuti.


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 20.02.11. 15:50

Pardon, napokon mogu odahnuti.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika