22.02.2011. / 10:58

Autor: Nacional.hr

Ludilo na ZG skupštini, Bandić se posvadio sa zastupnicima: 'Ajmo raditi cirkus'

"Povlačim sve točke. Zašto odgađate stvari? Skinut ćemo točke, pa ćemo raspravljati o nečem trećem. Mislio sam da smo supostavili dobar kontakt sa Skupštinom, ali to očito nije tako. Ako ćemo raditi cirkus, ajmo raditi cirkus", rekao je Bandić

Milan Bandić u skupštini grada Zagreba (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL)Milan Bandić u skupštini grada Zagreba (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL)Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je, isprovociran potezom zastupnice HNS-a Morane Paliković Gruden povukao sve točke dnevnog reda koje je predložio sa sjednice Gradske skupštine. Bandića je naljutilo što je Morana Paliković Gruden predložila povlačenje dviju točaka dnevnog reda, pa se gradonačelnik zainatio.

Morana Paliković Gruden je zatražila da se s dnevnog reda skinu točke 20. i 21. Riječ je o Zaključku o prihvaćanju darovanja nekretnina u vlasništvu Psihijatrijske bolnice Sveti Ivan, ukupne vrijednosti oko 14 milijuna kuna, kojom bi se omogućila izgradnja dijela Ulice Antuna Šoljana (od Gospodske ulice do Jankomira).

"Moj prijedlog je da vi preuzmete upravljanje gradom. Ne može se ovako neozbiljno prilaziti proceduri i rušiti dignitet Skupštine, gradonačelnika i gradske uprave. Moramo se dogovoriti i to ispoštovati. Ne može se žmiganjem povlačiti točka dnevnog reda", rekao je ljuti gradonačelnik te je nastavio:

"Povlačim sve točke. Zašto odgađate stvari? Skinut ćemo točke, pa ćemo raspravljati o nečem trećem. Mislio sam da smo supostavili dobar kontakt sa Skupštinom, ali to očito nije tako. Ako ćemo raditi cirkus, ajmo raditi cirkus", rekao je Bandić.

Zastupnici će tako raspravljati samo o onim točkama koje su sami predložili, a predsjednik Skupštine Boris Šprem izrazio je žaljenje zbog nastale situacije.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika