24.02.2011. / 08:42

Autor: Hina

Berlusconijeva Ruby na Bečkom opernom balu

"Potpisali smo ugovor", rekao je austrijski građevinski magnat, već zloglasno poznat po tome da na bečki bal kao svoje pratilje poziva starlete

RubyRuby"Ruby", mlada talijanska starleta marokanskog podrijetla koja bi premijera Silvija Berlusconija mogla koštati sudske kazne, sudjelovat će ove godine na znamenitom Bečkom opernom balu kao gošća kontroverznog poduzetnika Richarda Lugnera.

"Potpisali smo ugovor", rekao je austrijski građevinski magnat, već zloglasno poznat po tome da na bečki bal kao svoje pratilje poziva starlete. Tako su ga zadnjih godina na tom uglednom društvenom događaju pratile Katie Price, Pamela Anderson, Carmen Electra, Dita von Teese i Paris Hilton.

Organizatorici opernog bala Desiree Treichl-Stuergkh već je "pao mrak na oči" zbog ovogodišnjeg Lugnerova izbora. "Ovo je dosad najveća sramota koju je Lugner napravio. Ovo je tužno, ponižavajuće i bez poštovanja", rekla je ogorčeno.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika