25.02.2011. / 13:29

Autor: Nacional.hr

Zbog Sheenovih uvreda prekida se snimanje serije 'Dva i pol muškarca'

Odluka je donesena zbog neprimjerenog ponašanja glavnog glumca, njegovih nesuvislih izjava i stanja u kojem se nalazi

Charlie SheenCharlie SheenIako je sredinom prošle godine američki glumac Charlie Sheen produljio ugovor za snimanje još dvije sezone popularne humoristične serije "Dva i pol muškarca", televizijska kuće CBS završila je s ovim projektom.

'Odluka je donesena zbog neprimjerenog ponašanja glavnog glumca, njegovih nesuvislih izjava i stanja u kojem se nalazi', navodi se u priopćenju.

Inače, snimanje serije prekinuto je u siječnju ove godine kada je Charlie Sheen završio u rehabilitacijskom centru i trebalo se nastaviti ovih dana.

Neizvjesnost oko opstanka serije pojavila se i prošle godine nakon medijskih izvješća prema kojima je Sheen izjavio svojim prijateljima kako mu je nakon sedam sezona dosta glumljenja u njoj i da se želi posvetiti filmu.

"Dva i pol muškarca" od početka prikazivanja, u jesen 2003., stalno je među najgledanijim humorističnim serijama u SAD-u i dosad je osvojila pet Emmyja i dvije nominacije za Zlatni globus.

Vezane vijesti

Charlie Sheen i Noć vještica

Charlie Sheen i Noć vještica

Amerikanci jednostavno obožavaju Charliea Sheena, izvještava tportal. Maska s njegovim likom, košulja i bermude kakve je nosio u TV seriji 'Dva i pol… Više

Komentari

registracija
31/5/10

konj, 26.02.11. 14:55

dobra serija..šteta..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika