28.02.2011. / 09:18

Autor: Hina

Elizabeth Taylor proslavila 79. rođendan u bolnici

Taylor se tri tjedna nalazi u bolnici Cedars Sinai zbog simptoma slabljenja srca. Ona će ove godine mirno provesti rođendan i nastaviti se odmarati i oporavljati, precizirala je njezina glasnogovornica Sally Morrison u priopćenju

Elizabeth Taylor Elizabeth Taylor Slavna glumica Elizabeth Taylor u nedjelju je slavila svoj 79. rođendan u bolničkoj sobi u Los Angelesu.

Taylor se tri tjedna nalazi u bolnici Cedars Sinai zbog simptoma slabljenja srca. Ona godine je mirno provela rođendan i nastavila se odmarati i oporavljati, precizirala je njezina glasnogovornica Sally Morrison u priopćenju.

Glumica se nadala da će najviše Oscara osvojiti film "Kraljev govor", čiji je redatelj Tom Hooper Britanac kao i Liz.

Glasnogovornica je rekla da će prava proslava rođendana biti organizirana kada glumica stigne kući.

O zdravlju Liz Taylor, dobitnice dvaju Oscara za filmove "Butterfield 8" (1960.) i "Tko se boji Virginie Woolf" (1966.) godinama se špekulira. Godine 1997. joj je odstranjen tumor na mozgu, a 2006. je na televiziji demantirala glasine da boluje od Alzheimerove bolesti.

U srpnju 2008. je hospitalizirana u Los Angelesu i njezin tadašnji glasnogovornik je demantirao alarmantne glasine o njezinom stanju.

Vezane vijesti

Timošenko prebačena u bolnicu

Timošenko prebačena u bolnicu

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko prebačena je u srijedu ujutro iz zatvora u Harkivu u bolnicu tog grada na istoku Ukrajine na liječenje… Više

Komentari

registracija
28/2/11

imitar25, 28.02.11. 16:33

http://www.aukcije.hr/item.php?id=1410554


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika