28.02.2011. / 11:08

Autor: NCL Promo

Konferencija o upravljanju promjenama – CMC 2011.

Konferencija o upravljanju promjenama CMC 2011, koja će se održati 10. ožujka u Zagrebu, okupit će ponajbolje hrvatske stručnjake koji će podijeliti znanja i iskustva o ključnim metodama i alatima za ostvarivanje strategija i ciljeva, poboljšavanje procesa, poboljšavanje kvalitete, smanjivanje troškova i povećavanje prodaje

Damir Keller; Foto: Medijska mreža
Damir Keller; Foto: Medijska mreža Globalna konkurencija i sve veći zahtjevi kupaca uvjetovali su da se današnje organizacije širom svijeta moraju mijenjati puno brže nego u prošlosti. Aktualna recesija primorala ih je na dodatne, radikalnije i još brže promjene - jedne da bi preživjeli krizu, a druge da bi je iskoristili za poboljšanje konkurentnosti.

Konferencija o upravljanju promjenama CMC 2011, koja će se održati 10. ožujka u Zagrebu, okupit će ponajbolje hrvatske stručnjake koji će podijeliti znanja i iskustva o ključnim metodama i alatima za ostvarivanje strategija i ciljeva, poboljšavanje procesa, poboljšavanje kvalitete, smanjivanje troškova i povećavanje prodaje.

Damir Keller, predsjednik organizacijskog odbora konferencije i direktor konzultantske kuće Qualitas, ističe da konferencijom žele doprinijeti promicanju ideje o važnosti transformacije poslovanja i sustavnog upravljanja promjenama, probuditi želju za provođenjem promjena te ukazati na znanja i sposobnosti bez kojih održivi razvoj i postizanje izvrsnosti nisu mogući.

Na pitanje o upravljanju promjenama u uvjetima današnje krize u Hrvatskoj, Keller iznosi mišljenje da među gospodarstvenicima postoji svijest o potrebi mijenjanja ranije utvrđenih strategija i poslovnih modela, ali pri tome se mnogi fokusiraju isključivo na kratkoročna rješenja neselektivnog rezanja troškova gubeći iz vida da će se trendovi jednog dana okrenuti. „Zbog toga je potrebno imati hrabrosti i u vrijeme krize ulagati u optimiziranje poslovnih procesa te u kvalitetu i razvoj proizvoda. Na primjer, višak zaposlenika nastao zbog smanjenih narudžbi odlična je prilika da se provedu ozbiljni projekti koristeći metode kao što su Lean, Six Sigma, Balanced Scorecard ili EFQM-ov model izvrsnosti. Oni koji u tome uspiju mogu računati na značajan uspjeh nakon završetka krize", smatra Keller.

Opširnije o konferenciji možete saznati na www.change-management-conference.com

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika