Objavljeno u Nacionalu br. 798, 2011-03-01

Autor: Berislav Jelinić

NEOČEKIVANA PODRŠKA IZ EU

Nizozemska ambasadorica pohvalila hrvatsku policiju

STELLA RONNER GRUBAČIĆ je nizozemska
ambasadorica u HrvatskojSTELLA RONNER GRUBAČIĆ je nizozemska ambasadorica u HrvatskojNizozemska ambasadorica u Hrvatskoj Stella Ronner-Grubačić pohvalila je u ponedjeljak napore Hrvatske na putu približavanja EU. Ona je to učinila u ravnateljstvu policije na svečanom predstavljanju dvaju projekata koje je financirala Kraljevina Nizozemska, a koje je u suradnji s policijom realizirala nevladina udruga Sudačka mreža, koja ima desetogodišnje iskustvo u suradnji s Ministarstvom pravosuđa i raznim sudovima u Hrvatskoj. Sudačka mreža je zahvaljujući donaciji iz Nizozemske digitalizirala policijske upute te napravila jedinstvenu bazu internetskih stranica svih policijskih postaja, koje se mogu vrlo napredno pretraživati, što je prisutnima demonstrirao predsjednik Sudačke mreže Dražen Komarica.

Digitalizirane policijske upute pomoći će u radu policiji na više načina i uštedjeti dosta novca koji se trošio na slanje uputa, kako se to dosad radilo. Internetske stranice svih policijskih postaja u Hrvatskoj pomoći će građanima da lakše ostvare kontakt s policijom, a dostupne su na internetskoj stranici Sudačke mreže www.sudackamreza.hr. Predstavljanju projekata prisustvovali su brojni predstavnici raznih ambasada u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
8/7/10

Maroje, 02.03.11. 11:19

Neka ona gleda svoja posla.Imaju oni dovoljno putra na glavi zbog Srebrenice itd,...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika