03.03.2011. / 16:14

Autor: Hina

Navijaču četiri godine zbog bacanja topovskog udara

Pripadnik navijačke skupine Bad Blue Boys Nikica Marović (21) nepravomoćno je danas osuđen na četiri godine maloljetničkog zatvora zbog bacanja topovskog udara na maksimirskom stadionu od kojega je lani u svibnju policajac Kristijan Trokter ostao bez oka.

Nikica Marović (Marko Lukunić/PIXSELL)Nikica Marović (Marko Lukunić/PIXSELL)Pripadnik navijačke skupine Bad Blue Boys Nikica Marović (21) nepravomoćno je danas osuđen na četiri godine maloljetničkog zatvora zbog bacanja topovskog udara na maksimirskom stadionu od kojega je lani u svibnju policajac Kristijan Trokter ostao bez oka.

Marović je osuđen zbog općesopasne radnje i napada na službenu osobu, a sudsko vijeće zagrebačkog Županijskog suda produljilo mu je pritvor pa je iz sudnice izveden s lisicama na rukama.

Marović se tijekom suđenja negirao da je na tribini tijekom nereda na utakmici Dinamo-Hajduk na tribini bacio topovski udar od kojega je 34-godišnji varaždinski policajaca ostao bez oka. Tvrdio je da je bacao baklje i stolce zbog čega su pregledavane policijske snimke sa stadiona, no ni na jednoj se nije vidjelo lice osobe koja je bacila topovski udar.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika