06.03.2011. / 17:29

Autor: Hina

Izgorio dom glumice iz "Milijunaša s ulice": 'Vatra progutala i sve uspomene s Oscara'

Ali, koja je postala svjetski poznata po ulozi u velikom filmskom hitu iz 2008., kaže da je vatra progutala većinu njezinih osobnih stvari, uključujući i fotografije sa svečane dodjele Oskara u Los Angelesu

Foto: WikipediaFoto: WikipediaU požaru u siromašnoj četvrti Mumbaia izgorjela je baraka Rubine Ali, glumice iz filmskog hita "Milijunaš s ulie" (Slumdog Millionaire) čija je obitelj tako ostala bez doma.

Požar je u petak navečer poharao cijelo naselje sirotinjskih baraka i šatora uz prugu gdje je Ali nastavila živjeti i nakon što je postala slavna diljem svijeta. Nitko u požaru nije ozlijeđen.

Ali, koja je postala svjetski poznata po ulozi u velikom filmskom hitu iz 2008., kaže da je vatra progutala većinu njezinih osobnih stvari, uključujući i fotografije sa svečane dodjele Oskara u Los Angelesu.

"Ostalo nam je samo nekoliko komada odjeće, pokušali smo spasiti što se spasiti dalo. Sve moje fotografije s dodjele Oskara, sve moje uspomene su nestale", rekla je tužna Ali.

Imala je tek osam godina kada je glumila Latiku u Oskarom nagrađenom filmu redatelja Dannya Boylea, a njezin put od straćare u Mumbaiu do crvenog tepiha u Holywoodu punio je novine diljem svijeta.

Vezane vijesti

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

Nakon senzacionalne pobjede Pastora Maldonada na Velikoj Nagradi Barcelone u boksu Williamsa izbio je veliki požar u kojem je ozlijeđeno 30 osoba od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika