07.03.2011. / 12:16

Autor: Nacional.hr

Tko je više kriv: Svjedok Uskoku rekao da su i Mamić i Štimac kupovali glasove

Zanimljivo je kako su dobili informaciju da su barem jednog skupštinara podmitili i Mamić i Štimac

Zdravko Mamić i Igor ŠtimacZdravko Mamić i Igor ŠtimacTrakavica oko izborne skupštine Hrvatskog nogometnog saveza nastavlja se predistražnim radnjama policije i Uskoka. Kako saznaje Slobodna Dalmacija, policija i Uskok proveli su razgovore s nekoliko članova skupštine HNS-a, a vezano uz optužbe Igora Štimca da su se glasovi skupštinara kupovali.

Informacije o kupovinama glasova navodno su došle od osoba iz izbornog stožera jednog od kandidata. No, zanimljivo je kako su dobili informaciju da su barem jednog skupštinara podmitili i Mamić i Štimac.

Njemu su navodno Štimac ili s njim povezane osobe dale 30 tisuća eura, da bi mu nekoliko dana uoči skupštine Mamić ponudio 15 tisuća eura u gotovini i relativno novi Audi A3.

Dotični skupštinar navodno je nakon skupštine dobivao prijeteće poruke iz Štimčeva tabora. Najčešće se spominje ime Rene Sinovčića u tom kontekstu.

Uskok ispituje i navode da su pojedini klubovi i lokalne organizacije poticani sportskom opremom i drugim obećanjima.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika