13.03.2011. / 15:09

Autor: Hina

Srb: Pokušava se diskreditirati HSP, jer nam raste popularnost

Predsjednik HSP-a Danijel Srb izjavio je danas u Osijeku da će stranka na parlamentarne izbore izići samostalno, odbacivši medijske napise o navodnim svađama u stranci i da je počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić navodno ponudio koaliciju članu predsjedništva HDZ-a Vladimiru Šeksu.

Danijel SrbDanijel SrbPredsjednik HSP-a Danijel Srb izjavio je danas u Osijeku da će stranka na parlamentarne izbore izići samostalno, odbacivši medijske napise o navodnim svađama u stranci i da je počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić navodno ponudio koaliciju članu predsjedništva HDZ-a Vladimiru Šeksu.

Na konferenciji za novinare Srb je ocijenio kako se takvi napisi posebice pojavljuju u jednom dnevnom listu te da je HSP dobio dojavu da te novine "pripremaju sustav napada na HSP, bojeći se rasta popularnosti stranke, koja je evidentna posljednjih nekoliko tjedana".

To je razlog za medijske napise usmjerene prema nanošenju štete HSP-u, rekao je Srb dodavši da je članovima stranke poslao pismo u kojem ih upozorava na sustav podmetanja koji se priprema HSP-u.

Nećemo dopustiti da se počasnog predsjednika Đapića, s kojima imam korektne odnose, medijski diskreditira, ni da se HSP diskreditira različitim informacijama, koje odlučno opovrgavamo, kazao je Srb, dodavši kako u HSP-u "nema nikakve svađe".

Ponovio je kako HSP "bilježi izniman rast popularnosti" što je, kako smatra, "očito izazvalo paniku kod medija koji imaju određenih sklonosti prema nekim političkim opcijama".

Istaknuvši da će HSP na parlamentarne izbore izaći samostalno, Srb je kazao kako stranačka tijelo, prvenstveno predsjedništvo HSP-a, još nisu donijela odluku o kandidatima u izbornim jedinicama, ali da "nema nikakvih svađa, što nekima očito smeta".

Srb je napomenuo da se HSP odazvao nedavnim konzultacijama s premijerkom Jadrankom Kosor i predsjednikom Ivom Josipovićem, jer drži kako treba razgovarati s državnim institucijama, kako bi se pronašla najbolja moguća rješenja. Ocijenio je kako je dio oporbe loše postupio što nije došao na te razgovore.

Ponovio je kako se HSP protivi ulasku Hrvatske u Europsku uniju, jer smatra da se nisu stvorili politički preduvjeti i da se Hrvatskoj nameću posebne obveze, koje nema ni jedna druga zemlja.

Vezane vijesti

Đapić se povlači iz HSP-a

Đapić se povlači iz HSP-a

Anto Đapić povlači se iz stranačkog političkog života Hrvatske stranke prava. Tako je objavio u priopćenju odaslanom medijima, a u kojem je naveo… Više

Komentari

registracija
26/12/06

capica, 13.03.11. 22:06

To je onaj tip koji je pustio u javnost lažni popis o 350 hrvatskih branitelja koji se nalaze na "spiskovima srpskog tužiteljstva". Bijednik je na sve spreman da bi se o njemu pisalo u novinama.Lažima napravio paniku.


registracija
14/11/07

laufer, 13.03.11. 22:28

Koliko ljudi "zarezuju" tu strančicu, pokazuje činjenica da ima više zastupnika srpskih stranaka od ovih likova.
Što i nije baš teško, obzirom da haespejci imaju 1 (jednog) zastupnika.


registracija
8/8/09

tovar62, 14.03.11. 00:13

Vrati onu kantu od govana Dapica pa ce ti jos porast popularnost,,,,,,


registracija
8/7/10

Maroje, 14.03.11. 09:03

Jedina rodoljubna stranka koja JASNO ukazuje što nam "dobro" pakuje tzv međunarodna zajednica u sprezi s domaćim klimavcima.Svaka im je na mjestu. Bravo HSP, glasam za vas.


registracija
14/3/11

nevenka, 14.03.11. 12:11

ma taj hsp svaki put koji dan prije izbora doslovno uskrsne od nekud... a popularnost im raste, moš mislit, kad na vrbi rodi svirala...a ovaj gore iz članka je lijepo prepoznao svoju šansu da se malo medijski eksponira...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika