24.03.2011. / 10:13

Autor: Hina , Nacional.hr

Ispunjenje dječačkog sna: Medvedev ugostio Deep Purple

"U to doba, naravno, nisam mogao ni sanjati da ću sjediti s članovima benda za ovakvim stolom", rekao je ruski predsjednik, prenosi agencija Interfax

Basist Roger Glover i bubnjar Ian Paice prilikom susreta s MedvedevimBasist Roger Glover i bubnjar Ian Paice prilikom susreta s MedvedevimRuski predsjednik Dmitrij Medvedev ispunio si je želju iz mladosti kada je u utorak navečer u svojoj lukusuznoj rezidenciji primio članove britanskog hard rock benda Deep Purplea.

Medvedev (45) sa svojim je rock idolima popio čaj. Karijeru Deep Purplea pratio je otkako je kao mladić slušao bend u svom malom stanu u Sankt Peterburgu, duboko iza željezne zavjese.

"U to doba, naravno, nisam mogao ni sanjati da ću sjediti s članovima benda za ovakvim stolom", rekao je ruski predsjednik, prenosi agencija Interfax. Članovima benda pokazao je da ima sve njihove ploče, kao i impresivnu kolekciju albuma drugih grupa.

Bubnjar Ian Pace Medvedevu poklonio par palica za bubnjeve, a pjevač Ian Gillan rekao je da dosad predsjednike država nije zamišljao kao rockere. Članovi benda na zabavi su malo i zasvirali, a s njima je gitaru svirao i petnaestogodišnji sin ruskog predsjednika Ilja (15).

Za razliku od premijera Putina, koji najviše volio ruske domoljubne pjesme, Medvedev ne skriva da je rocker. Deep Purple je dosad na koncertima gledao četiri puta. Prošle se godine u Sočiju sastao s Bonom iz grupe U2.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika