31.03.2011. / 11:15

Autor: Miroslav Sušnik

The Doors Experience 08. travnja u Močvari

Bend već dugi niz godina gradi svoju karijeru svirajući širom svijeta

Ove godine navršava se 40 godina od smrti Jima Morrisona, zato će se ovaj jubilej obilježiti uz već tradicionalno zagrebačko gostovanje grupe The Doors Experience iz Austrije.

Kao što samo ime benda kaže oni pružaju potpuno „iskustvo Doorsa“ svojom sjajnom svirkom, a ako se još spomene da njihov pjevač Jason neodoljivo podsjeća na Jima Morrisona onda je jasno da se radi o vrhunskom tribute bendu.

The Doors Experience već dugi niz godina grade svoju karijeru svirajući širom svijeta, a Zagreb se pokazao kao jedan od njihovih najdražih gradova za nastupe, jer su klubovi uvijek puni, interakcija benda i publike je fenomenalna, tako da bend daje i više od 100 % na svojim hrvatskim gostovanjima, a ne treba sumnjati da će tako biti i na njihovom prvom nastupu u Močvari.

I nakon četiri desetljeća od prestanka rada banda i smrti Jim Morrisona oni su još uvijek u srcima mnogobrojnih fanova. Iako su The Doors postojali samo sedam godina (1965-1971) te snimili samo šest studijskih albuma, ostavili su neizbrisiv trag u rock`n`roll povijesti. Legendarne "Light My Fire", "Roadhouse Blues", "L.A. Woman", "People Are Strange", "Break On Trough", "Riders On The Storm" i mnoge druge danas su neizostavni dio odrastanja nekih novih generacija koji tek otkrivaju nikad prežaljenog „kralja guštera“ Jima Morrisona i njegovu ekipu.

Cijena ulaznice: 40 kn (prvih 50 posjetitelja dobija plakat za koncert)

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika