31.03.2011. / 11:25

Autor: Miroslav Sušnik

Sick Of It All ponovno u Zagrebu

Njihov drugi album „Just Look Around“ postavio je standarde newyorške hardcore scene

Formirani davne 1986. godine u Qeensu (NYC), Sick Of It All definitivno zaslužuju da ih se naziva živim legendama.

Kad uzmemo u obzir da su u svojoj „hardcore karijeri“ od preko dva desetljeća odsvirali gomilu koncerata i prodali stotine tisuća albuma worldwide i da su nastupi ovog kvarteta nešto što se mora vidjeti uživo.

Njihov posljednji album „Based On A True Story“ dokaz je da ovaj kvartet nezaustavljiv te da i dalje prže s nevjerojatnom energijom.

Kratka povijest kaže: 1986. S.O.I.A. izdaje prvi „s/t“ EP na Revelation Records. Nakon toga izdali su svoj prvi legendarni album „Blood Sweat And No Tears“.

Njihov drugi po redu album „Just Look Around“ (1992.) postavio je standarde New York hardcore scene, dodatno ih je proslavio i bend je krenuo na turneju po Europi, Južnoj Americi i Japanu.

Poslije toga izdali su albume „Scratch The Surface“ (1994.) i „Built To Last“ (1997.) koji su postali hardcore klasici.

Nakon izdavanja tri albuma na Fat Wreck Chords, uz live album i kolekciju rariteta, izdaju „Death To The Tyrants“ (2006.) i „Based On A True Story“ (2010.) koji su pokupili odlične reakcije publike i rezultirali daljnjim turnejama u sklopu kojih posjetili i Zagreb.

Kao predgrupe na ovom koncertu nastupit će Hitman (Srbija), Declaration (Zagreb) i Deafness By Noise (Samobor/Zagreb)

Koncert se održava 09. travnja u klubu Močvara.

Ulaznice u pretprodaji:100 kn

Ulaznice dan koncerta na blagajni kluba: 120 kn

Prodaja ulaznica: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dallas, Masarykova 6; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; Kovač, Masarykova 14; Punkt13, Ilica 14; Rockmark, Berislavićeva 13 te online na eventim.hr.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika