01.04.2011. / 12:59

Autor: Ela Radić

Zvijezda serije "Kosti" čeka bebu

Glumica Emily Deschanel objavila je da je trudna sa suprugom, glumcem i piscem Davidom Hornsbyjem

Emily Deschanel i David Hornsby vjenčali su se u rujnu prošle godineEmily Deschanel i David Hornsby vjenčali su se u rujnu prošle godineZvijezda serije "Kosti",glumica Emily Deschanel dala je izjavu za javnost u kojoj je otkrila kako sa suprugom, glumcem i piscem Davidom Hornsbyjem čeka svoje prvo dijete. 34-godišnja Emily koja u seriji "Kosti" tumači lik forenzičke antropologinje Dr. Temperance Brennan otkrila je i da bi se beba trebala roditi krajem godine te da su ona i njezin suprug iznimno srteni.

Sretna je i njezina sestra, također glumica Zoey Deschanel, koja je sretnu vijest objavila i putem svog Twitter profila: "Moja velika sestra Emily (poznatija kao Bones) Deschanel i njezin mužić David Hornsby dobiti će bebu! Ja sam super uzbuđena što ću postati teta!", napisala je Zoey.

Emily i David, koji je poznat po ulozi u filmu "Pearl Harbour" i seriji "It's Always Sunny in Philadelphia" upoznali su se 2007. godine preko zajedničkih prijatelja a vjenčali su se u rujnu prošle godine i to na intimnoj ceremoniji okruženi samo najbližima.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika