10.04.2011. / 20:00

Autor: Hina

Mubarak: Borit ću se protiv "laži" o mojoj imovini

Bivši egipatski predsjednik Hosni Mubarak prekninuo je u nedjelju dvomjesečnu šutnju rekavši da su optužbe za korupciju protiv njegove obitelji laži i da ima pravo braniti svoj ugled.

Hosni MubarakHosni MubarakBivši egipatski predsjednik Hosni Mubarak prekninuo je u nedjelju dvomjesečnu šutnju rekavši da su optužbe za korupciju protiv njegove obitelji laži i da ima pravo braniti svoj ugled.

U svojim prvim javnim izjavama otkako je 11. veljače svrgnut s vlasti Mubarak je rekao da će informacije poslane egipatskom javnom tužitelju pokazati da ne posjeduje financijsku imovinu i nekretnine u inozemstvu te da će pojedinosti o bankovnim računima njegovih sinova opovrgnuti sve sumnje u nezakonite prihode.

"Koristit ću svoja zakonska prava da branim svoj ugled i ugled moje obitelji, u domovini i inozemstvu", rekao je Mubarak u snimljenoj izjavi koju je emitirala televizija Al Arabija.

On je rekao da sredstva i bakovne račune ima u samo jednoj egipatskoj banci, što je i ranije izjavljivao.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika