13.04.2011. / 09:07

Autor: Hina , Nacional.hr

U prepunoj splitskoj Areni za Japan prikupljeno 600.000 kuna

Na koncertu su nastupili Gibonni, klape Sveti Juraj HRM, Sveti Mihovil, Cambi i Intrade te Goran Karan, Magazin, Lidija Bačić, Antonija Dora Pleško, Jole, Jelena Rozga, Marijan Ban i Luky

Jelena Rozga Photo: Ivana Ivanović/PIXSELLJelena Rozga Photo: Ivana Ivanović/PIXSELLNa humanitarnom koncertu "Ruke za Japan", održanom u utorak navečer u Spaladium areni u Splitu, prikupljeno preko 600 tisuća kuna humanitarne pomoći za žrtve razornog potresa i tsunamija koji je prije mjesec dana pogodio Japan.

Koncert je održan u organizaciji gradskog Crvenog križa, Mreže osoba s invaliditetom Dalmacije te branitelja i invalida Splitsko-dalmatinske županije na čelu s Kristijanom Petricem.

Na koncertu se okupilo 10 tisuća ljudi kojima su pjevali brojni splitski pjevači, grupe i klape. Već tijekom prva dva sata koncerta zabilježeno je 80 tisuća telefonskih poziva u Call centru u kojem su sjedili pjevači i osobe iz javnog života. Na koncertu su nastupili Gibonni, klape Sveti Juraj HRM, Sveti Mihovil, Cambi i Intrade te Goran Karan, Magazin, Lidija Bačić, Antonija Dora Pleško, Jole, Jelena Rozga, Marijan Ban i Luky.

Na humanitarnom koncertu u Splitu bio je prisutan i japanski veleposlanik Yoshio Tamura koji se na hrvatskom jeziku zahvalio na pomoći cijelom hrvatskom narodu. "Zadovoljstvo mi je večeras biti s vama. Zahvaljujem vam svima na izrazima sućuti, te na donacijama koje ste prikupili za Japan", kazao je japanski veleposlanik.

Gibonni. Photo: Ivana Ivanović/PIXSELLGibonni. Photo: Ivana Ivanović/PIXSELL

Hrvatskim jezikom na bini je govorio japanski veleposlanik Yoshio Tamura Photo: Ivana Ivanović/PIXSELLHrvatskim jezikom na bini je govorio japanski veleposlanik Yoshio Tamura Photo: Ivana Ivanović/PIXSELL

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
13/4/11

spanjolac, 13.04.11. 10:06

ANNO1777 je online igra koja simulira gospodarski politički i vojni sustav, kao u stvarnom svijetu. Vi ste građanin sedamnaestog stoljeća, koji se bori na svim razinama kako bi se unaprijed društvene hijerarhije. Možete otvoriti poduzeća, postati guverner ili možete izgraditi vojnu carstvo. Sve je do vas. Za razliku od ostalih igara ovog tipa, virtualni novac iz ANNO1777 mogu razmijeniti za pravi novac, i obrnuto. Drugim riječima, financijski uspjeh u virtualnom svijetu igra postaje financijski uspjeh u stvarnom svijetu.

DIREKTNI LINK:

http://www.anno1777.com/index.php?i=96885


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika