16.04.2011. / 17:59

Autor: Hina , Nacional.hr

Brad Pitt uči kuhati od J. Olivera

Oliver poznat po promoviranju zdrave kuhinje od svježih namirnica, čest je gost u obitelji Angeline Jolie i Brada Pitta, koje uči kako skuhati ručak za brojnu obitelj sa šestero djece

Popularni televizijski "goli kuhar" Jamie Oliver uči Brada Pitta kuhati, objavio je britanski list The Sun.

Oliver poznat po promoviranju zdrave kuhinje od svježih namirnica, čest je gost u obitelji Angeline Jolie i Brada Pitta, koje uči kako skuhati ručak za brojnu obitelj sa šestero djece.

Oliver se, kako je list doznao od svojih izvora, nalazio u Los Angelesu, gdje je snimao svoje emisije za televiziju a Brad ga je molio da dođe i pomogne im u kuhinji.

"Ni on ni Angie uopće se ne snalaze u kuhinji. Jedino što znaju prirediti su žitarice prelivene mlijekom za doručak. Ne znaju čak ni uključiti pećnicu", rekao je Jamie po tom izvoru.

"Kad im kuhar ima slobodan dan, završe s djecom u drive-in McDonald'su", rekao je izvor.

Oliver je navodno Pittu poklonio nekoliko kuharica i DVD-a, a naučio ga je pripremati zdrave hamburgere i pizze. Brad sada planira skuhati veliki obiteljski objed za Uskrs.

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika