17.04.2011. / 13:14

Autor: Hina , Nacional.hr

Kateini roditelji za vjenčanje će potrošiti 100.000 funta

Middletonovi će platiti hotelski račun u vrijednosti od 20.000 funta za noć koju će u hotelu Goring provesti Kate, njezina sestra i vjenčana kuma Philippa te članovi njezine obitelji

Roditelji zaručnice britanskog princa Williama, Kate Middleton potrošit će "gotovo 100.000 funta" na vjenčanje svoje kćeri za britanskoga princa, koje će se održati 29. travnja, izvijestio je u nedjelju britanski tjednik The Sunday Times.

U tjedniku piše kako će se poštovati tradicija, a to znači da će mladenkini roditelji platiti njezin boravak u luksuznom hotelu Goring nadomak Buckinghamske palače, noć uoči vjenčanja, potom mladenkinu vjenčanicu i haljine Kateinih djeveruša te da če snositi troškove bračnog putovanja. Carole i Michael Middleton sudjelovat će i u troškovima primanja koje će se organizirati u Buckinghamskoj palači 29. travnja.

Middletonovi će platiti hotelski račun u vrijednosti od 20.000 funta za noć koju će u hotelu Goring provesti Kate, njezina sestra i vjenčana kuma Philippa te članovi njezine obitelji. Kate će s Philippom noć provesti u kraljevskom apartmanu, što stoji 4.000 funta. U nešto "skromnijim" sobama, po cijeni od tisuću kuna na noć, boravit će Kateini roditelji i članovi bliže obitelji. Kateina vjenčanica stajat će Middletonove najmanje 30.000 funta, a Philippina haljina oko 20.000 funta. Tom iznosu treba dodati i onu koja će se potrošiti na haljine Kateinih djeveruša i majke Carole, a ne treba zaboraviti ni nezaobilazne troškove šminkanja i frizerske usluge.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika