21.04.2011. / 09:35

Autor: Miroslav Sušnik

HGF predstavlja Rock Otočec festival

Glavni nositelji ovogodišnjeg festivala su Guano Apes i The Subways

U utorak, 26.04.2011., na šestoj i posljednjoj četvrtfinalnoj HGF večeri u Sax!-u, predstavit će se bendovi Milost, Medo&Fody, Spremište i Pištolj na gumene metke.

Poseban gost večeri bit će prošlogodišnji pobjednik HGF demo festivala, zagrebački trashcoremetal sastav New Level.

No, osim nastupa ovih bendova posebnost je i predstavljanje HGF-u partnerskog festivala iz susjedne Slovenije – Rock Otočec. Kratka PRESS konferencija povodom ovog prestižnog regionalnog rock festivala koji se održava kraj Novog Mesta u Sloveniji, održat će se uoči 6. četvrtfinalne natjecateljske večeri u Sax!-u, 26. travnja 2011. s početkom u 21.00 sati.

Glavni nositelji ovogodišnjeg festivala Rock Otočec, osim pobjednika 15. HGF-a, su Guano Apes i The Subways. Ostala imena glazbenih gostiju još su skrivena no možda se neko otkrije na zagrebačkoj PRESS-ici o čemu izvjestiti osobno programski direktor festivala Franci Kek.

Nakon nastupa svih bendova bit će proglašen pobjednik dana kao i još 4 izvođača iz svih prethodnih četvrtfinala koji idu u polufinale. Dvije polufinalne večeri HGF-a u Sax!-u će se dogoditi 3. i 10. svibnja, a na svakoj će nastupiti po 5 sastava. Četiri najbolja idu na finale u Zabok (24. i 25. lipnja).

Ulaz na sva HGF četvrtfinala i polufinala u Sax!-u je slobodan.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika