22.04.2011. / 11:19

Autor: Miroslav Sušnik

Tvornica kulture predstavila nove pogone i plan "proizvodnje"

Novim preuređenjem postaje tehnički i produkcijski najopremljeniji klub u Hrvatskoj

Novim „make overom“ Tvornica kulture pretvorila se u polivalentni pogon za proizvodnju kulture koji se sastoji od 3 zasebna prostora koji u teoriji mogu „proizvoditi“ i funkcionirati zasebno ili prema potrebi biti spojeni u jednu cjelinu.

Tvornica kulture novim preuređenjem postaje tehnički i produkcijski najopremljeniji klub u Hrvatskoj, a po mišljenju struke i najbolji prostor za kvalitetu zvuka zbog svoje izolacije i trapezastog oblika dvorane.

Nova oprema Tvornice (razglas i rasvjeta) birana je po principu zadovoljavanja potreba većine „ridera“ velikih stranih izvođača za ovakav tip prostora.

Svojim novim konceptom nudi prostor različitim glazbenim i ostalim scenskim umjetnicima s kapacitetom prostora u rasponu od 100 – 2000 posjetitelja (2 mala klubska pogona kapaciteta od 250 -350 posjetitelja te velika dvorana 2000 posjetitelja s mogućnosti pregrade za manji kapacitet).

U drugoj fazi preuređenja planira se i nova VIP loža iznad sjedećih tribina, a na najboljoj poziciji nasuprot velikog stage-a.

Novi tim vodstva Tvornice predvodi umjetnički direktor Tvornice kulture Mate Škugor sa svojim suradnicima na prijašnjim projektima (Žedno uho, Studentski centar, KSET, ITD).

„Razbuktavanje“ koncertne aktivnosti od 9. mjeseca, a za „zagrijavanje“ tijekom 5. i 6. mjeseca imamo: Overflow, Jon Spencer Blues Explosion, Jim Jones Revue, Daniel Higgs, Let 3, Električni orgazam...

Službeno otvorenje Tvornice najavljuje koncert škotskog folk rock banda Red Hot Chilli Pipers, u subotu 23. travnja sa početkom u 20.30h.

Vezane vijesti

S RedCarpeta na Lovrinac - ali prije toga u Tvornicu.

S RedCarpeta na Lovrinac - ali prije toga u Tvornicu.

“Jedini hrvatski bend stvoren ovog tisućljeća koji je bitan” riječi su kojima Zondo iz hip-hop benda Dječaci opisuje važnost svoga benda za domaću… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika