27.04.2011. / 12:05

Autor: Hina , Nacional.hr

Lindsay Lohan kod Jaya Lena nakon izlaska iz zatvora: 'Za sve je kriva mladost'

Lohan (24) je bila pritvorena na pet sati zbog optužbe da je ukrala zlatnu ogrlicu u vrijednosti od 2500 američkih dolara iz zlatarnice u Los Angelesu

Američka glumica Lindsay Lohan pozdravljena je ovacijama publike u emisiji Jaya Lena, u svom prvom televizijskom nastupu nakon pet sati provedenih u zatvoru prošlog tjedna.

Lohan (24) je bila pritvorena na pet sati zbog optužbe da je ukrala zlatnu ogrlicu u vrijednosti od 2500 američkih dolara iz zlatarnice u Los Angelesu. Kao ni četverogodišnja ovisnost o drogama i alkoholu, ni ovaj nedavni incident neće pridonijeti njezinoj zaboravljenoj glumačkoj karijeri.

U emisiji Jaya Lena u utorak iskreno je progovorila o svojim problemima, za koje je okrivila svoju mladost. "Mislim da kad si mlad i u poziciji u kojoj sam ja bila, ne cijeniš ono što imaš", izjavila je zvijezda tinejdžerskog filma Opasne djevojke.

"Ali više nisam dijete. Imam 24 godine. Napravila sam puno pogrešaka i sad mi je to jasno ... ali preda mnom je nov početak i dok god uspijem ostati fokusirana, moći ću postići ono što želim", rekla je Lohan.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika