27.04.2011. / 17:58

Autor: Nacional.hr

Pobuna na HRT-u: Zbog svojih izjava Silvija Luks na izlaznim vratima?

U obrazloženju zahtjeva stoji kako je Silvija Luks javno objavila nepostojeći zaključak sa sjednice Nadzornog odbora čime je, po mišnjenju Stipića prekršila Zakon o HRT-u i narušila ugled državnoj televiziji

Silvija LuksSilvija LuksVršitelj dužnosti ravnatelja Hrvatske televizije Mislav Stipić predložio je privremenom glavnom ravnatelju HRT-a Josipu Popovcu da od Sabora zatraži razrješenje predsjednice Nadzornog odbora HRT-a Silvije Luks, stoji u priopćenju odaslanom s HRT-a.

U obrazloženju zahtjeva stoji kako je Silvija Luks javno objavila nepostojeći zaključak sa sjednice Nadzornog odbora čime je, po mišnjenju Stipića prekršila Zakon o HRT-u i narušila ugled državnoj televiziji.

Podsjetimo, Luks je navodno izmislila da je na zatvorenoj sjednici nadzornog odbora kritizirala ravnatelja Josipa Popovca zbog rastrošnosti u vremenima kada bi se trebalo štedjeti. No, čini se da se na spomenutoj sjednici nije uopće govorilo o rastrošnosti pojedinaca s HRT-a.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

registracija
16/8/06

tectonic, 28.04.11. 02:12

Ova bezveznjakuša svugdje se nasilno gura, i to desetljećima. Kao ona postavlja dobra pitanja svjetskim državnicima na više jezika, možeš mislit. Najgore su umišljene veličine bez sadržaja, a ovo je eklatantan primjer.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika