28.04.2011. / 13:20

Autor: Totalsport

Klasnićeva supruga: Provalnik mi je držao nož pod grlom. Mislila sam da ću umrijeti...

Patricia se probudila usred noći zbog buke, a kad ju je primijetio jedan od razbojnika pod grlo joj je stavio nož i zatražio da mu preda novac i nakit. - Uskoro ću umrijeti - to je bilo prvo što sam pomislila.

U razgovoru za magazin Bunte, Patricia Klasnić, supruga hrvatskog nogometaša Ivana, prisjetila se traumatičnog lanjskog iskustva kad su joj u kuću provalili razbojnici i prijetili joj nožem... Podsjećamo, u kolovozu prošle godine dvojica su pljačkaša provalila u kuću Klasnićevih u Hamburgu u trenucima dok je suprug bio u Boltonu gdje je potpisivao ugovor s istoimenim engleskim klubom. Patricia se probudila usred noći zbog buke, a kad ju je primijetio jedan od razbojnika pod grlo joj je stavio nož i zatražio da mu preda novac i nakit. - Uskoro ću umrijeti - to je bilo prvo što sam pomislila.

A potom: O, Bože, moje dijete - prisjetila se 35-godišnja Patricia s kojom je u kući bila tada trogodišnja kćerkica. Lopovi su vezali suprugu hrvatskog napadača, a iz kuće su odnijeli nakit vrijedan više od 100.000 eura. Ni danas, gotovo devet mjeseci kasnije, nisu otkriveni, a kako bi se pomoglo u njihovu hvatanju, o slučaju obitelji Klasnić će 11. svibnja progovoriti i specijalizirana emisija ZDF-a koja se bavi neriješenim zločinima. Patricia tvrdi da su joj u nadvladavanju traume pomogli psiholog i suprug Ivan. - To nas je strašno iskustvo još jače spojilo kao par - zaključila je Patricia.

Vezane vijesti

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (32) potvrdio je da nakon tri sezone napušta Bolton. Prema pisanju Bolton Newsa, očekuje se… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 28.04.11. 15:24

a jebote ovaj klasnić stalno neke drame


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika