03.05.2011. / 14:30

Autor: Nacional.hr

Bandić: Nisam bio u Horvatinčićevom centru zbog gužvi koje stvaraju prosvjednici

Gradonačelnik je rekao kako sada tamo kave ispijaju i oni koji su se protivili izgradnji, a napomenuo je kako će Cvjetni posjetiti kad se smanje gužve što, prema njegovu mišljenju, neće biti tako skoro

Milan Bandić (arhiva)Milan Bandić (arhiva)"Nisam još bio u Cvjetnom. Kad sam poželio tamo otići bila je prevelika gužva!", odgovorio je danas zagrebački gradonačelnik na novinarski upit je li posjetio nedavno otvoren shopping centar Tome Horvatinčića u Zagrebu. Gradonačelnik je rekao kako sada tamo kave ispijaju i oni koji su se protivili izgradnji, a napomenuo je kako će Cvjetni posjetiti kad se smanje gužve što, prema njegovu mišljenju, neće biti tako skoro.

Bandić je najavio i kako na sutrašnjoj sjednici Gradske skupštine neće odustati od svog plana uvođenja novih cijena vrtića te je dodao kako će predstaviti analizu prema kojoj će navodno 75 posto roditelja vrtić plaćati manje ili jednako. Prema toj analizi, koja je napravljena u jednom zagrebačkom vrtiću, Bandić tvrdi da će svega 3 posto roditelja plaćati više. Novinari su ga upitali zašto nije uzeto u obzir kreditna opterećenost obitelji, a gradonačelnik je odgovorio kako njega ne brinu oni koji imaju dovoljno velike plaće za stambene i druge kredite, "jer oni imaju novaca", pojasnio je prvi čovjek Zagreba te dodao kako ga brinu oni koji nemaju novaca".

Gradonačelnik je odgovorio na ove upite tijekom predstavljanja Dana zagrebačke arhitekture, manifestacije koja će se od 5. do 7. svibnja prvi puta održati u Zagrebu u organizaciji Društva arhitekata Zagreb. Tim povodom Bandić je sa svojim bliskim suradnicima i predstavnicima medija autobusom obišao najvrjednije arhitektonske objekte u Zagrebu, prema izboru DAZ-a. Među objektima su se našli Nova zgrada Hitne pomoći, Muzej suvremene umjetnosti, Dječji vrtić Lanište, ali i Eurotower, Zagrebtower, Spectator koji su napravljeni za Bandićevih gradonačelničkih mandata. Stoga je mnoge pripadnike medija ovaj obilazak podsjetio na predizbornu kampanju što je Bandić opovrgao.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika