03.05.2011. / 14:51

Autor: Hina

Hollywood bi mogao iskoristiti Bin Ladenovu smrt za film

Smrt Osame bin Ladena mogla bi biti pretočena u hollywoodski hit i oživjeti gledanost ratnih filmova.

Specijalne postrojbe mogle bi imati glavnu ulogu u filmuSpecijalne postrojbe mogle bi imati glavnu ulogu u filmuSmrt Osame bin Ladena mogla bi biti pretočena u hollywoodski hit i oživjeti gledanost ratnih filmova.

Umjesto ratnih filmova o stradanjima civila i razaranjima, koji su imali slabu gledanost, Hollywood sada može iskoristiti obnovljeni američki ponos i snimati filmove o potrazi za najtraženijim teroristom na svijetu.

Da je John Wayne još živ ili da je Arnold Schwarzenegger mlađi, mogli bi glumiti u filmu o helikopterskom napadu elitne postrojbe američke mornarice SEALs na zgradu u Pakistanu u kojoj se skrivao Bin Laden. To bi bilo nešto kao "Black Hawk Down" sa sretnijim krajem ili "Umri muški" u Islamabadu.

I Kathryn Bigelow, redateljica koja je osvojila Oscara za film "Narednik James" koji je u kinima zaradio samo 17 milijuna dolara, ima priliku osvojiti širu publiku nastavkom pod naslovom "Kill Bin Laden".

Prema internetskoj stranici Deadline.com, Bigelow i scenarist Mark Boal već neko vrijeme rade na projektu koji govori o prethodnom, neuspješnom pokušaju ubojstva Bin Ladena.

Pojedinosti scenarija još nisu razrađene, ali autori će vjerojatno morati preraditi scenarij i uzeti u obzir najnoviji razvoj događaja.

Vezane vijesti

33 godine zatvora liječniku koji je 'otkrio' Bin Ladena

33 godine zatvora liječniku koji je 'otkrio' Bin Ladena

Pakistanski liječnik koji je pomogao američkoj obavještajnoj agenciji da pronađe Osamu bin Ladena osuđen je na 33 godine zatvora, službeno je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika