05.05.2011. / 18:52

Autor: Hina

Plači muški: Schwarzenegger se vraća filmu ulogom u "Cry Macho"

Bivši kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger vraća se filmu nakon svoje političke karijere, ali ovaj put kao ostarjeli akcijski junak u nostalgičnoj drami pod nazivom "Cry Macho", objavio je američki list Hollywood Reporter.

Arnol Schwarzenegger (Reuters)Arnol Schwarzenegger (Reuters)Bivši kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger vraća se filmu nakon svoje političke karijere, ali ovaj put kao ostarjeli akcijski junak u nostalgičnoj drami pod nazivom "Cry Macho", objavio je američki list Hollywood Reporter.

Priču o 63-godišnjem treneru konja, kojeg je sreća odavno napustila, a angažiran je da otme devetogodišnjeg dječaka, režirat će Brad Furman, a producent je Al Ruddy, koji je producirao i legendarni film Kum.

"Jamčim da će se u tom filmu Schwarzenegger prikazati iz posve novog rakursa", rekao je Ruddy. "Arnold uvijek glumi one velike, mišićave tipove, dok je u pravom životu puno mekši, pravi čovjek vrijedan ljubavi - a to ćemo u ovom filmu i pokazati", objasnio je producent.

Osim toga se u Hollywoodu govorka da Schwarzenegger ozbiljno razmišlja o snimanju petog dijela "Terminatora", a za sljedeću godinu namjerava producirati televizijsku seriju crtanih filmova i izdati knjigu stripova.

Vezane vijesti

Što Chuck Norris radi u Bugarskoj?

Što Chuck Norris radi u Bugarskoj?

Kada su se devedesetih po Bugarskoj počeli šetati akcijski junaci poput Arnolda Schwarzennegera, Silvestera Stallonea, Brucea Willisa ili Jean… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika