13.05.2011. / 15:06

Autor: Ela Radić

Zvijezda 'Prijatelja' Matthew Perry opet na odvikavanju

Matthew Perry obznanio je putem svojeg glasnogovornika da će se povući na mjesec dana kako bi "poradio na tome da ostane trijezan"

Matthew Perry je postao ovisan o Vicodinu nakon što se ozlijedio na jet-skijuMatthew Perry je postao ovisan o Vicodinu nakon što se ozlijedio na jet-skijuGlumac Matthew Perry kojeg hrvatska publika još uvijek najviše pamti po ulozi Chandlera Binga u humorističnoj seriji "Prijatelji", otkrio je putem svoga glasnogovornika da će se povući na neko vrijeme kako bi se riješio svoje ovisnosti o alkoholu i tabletama: "Planiram otići na mjesec dana kako bih se fokusirao na to da ostanem trijezan te da nastavim život u ozdravljenju", otkrio je glumac u službenoj izjavi. 41-godišnji Matthew Perry već godinama ima problema s ovisnošću, uglavnom o alkoholu te lijekovima protiv bolova, konkretno o Vicodinu o kojem je postao ovisan nakon što se ozlijedio na jet-skiju.

Kasnije je priznao da je krajem 90-ih uzimao po 20-30 tableta dnevno koje je kombinirao s alkoholom a zbog svoje je ovisnosti padao u česta depresivna raspoloženja te je drastično gubio ili dobivao kilograme. To se posebno moglo vidjeti tijekom njegovog angažmana u "Prijateljima", najviše u vrijeme oko 2000. godine (u vrijeme kad se njegov lik Chandler u "Prijateljima" zaručuje za Monicu). Matthew Perry nekoliko je puta bio u klinikama za odvikavanje ali očito niti jedan put do sad odvikavanje nije bilo sto posto uspješno. Zanimljivo je i da je Perry, nakon što je obznanio da ide opet na odvikavanje, svojim fanovima poručio: "Molim vas, slobodno uživajte u zafrkavanju mene putem interneta!"

Vezane vijesti

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenija je u srijedu vratila kući četiri svoja vojnika koji su sudjelovali u mirovnoj operaciji KFOR na Kosovu, jer su zatečeni u alkoholiziranom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika