16.05.2011. / 19:18

Autor: Nacional.hr

Učenici suspendirani jer su prdili u školskom autobusu

Iz školske uprave su izjavili da je puštanje vjetrova u školskom autobusu kršenje školskih pravila ponašanja pa je učenicima zabranjeno da se voze školskim autobusom

IlustracijaIlustracijaDvojica učenika iz američke savezne države Ohio prošli su tjedan suspendirani jer su u školskom autobusu ispuštali vjetrove, prenosi Aol News.

Anthony Nichols, trinaestogodišnji učenik iz srednje škole Canal Winchester, i njegov anonimni kolega u petak su izgubili pravo da se voze u školskom autobusu jer su svojim smrdljivim činom izazvali gađenje vozača i svojih suputnika. Iz školske uprave su izjavili da je ovaj "ispad" kršenje školskih pravila ponašanja pa im je zabranjeno da se voze školskim autobusom. James Nichols, otac Anthonya, izjavio je da je razgovarao sa zamjenikom ravnatelja škole, koji mu je savjetovao da se njegov sin suzdrži od puštanja vjetrova tijekom jednosatne vožnje školskim autobusom, a on smatra da njegov sin nije kriv jer svoje "zlodjelo" nije učinio namjerno.

No, vozač školskog autobusa se ne bi složio s njim jer tvrdi da su Nicholas i njegov prijatelj sličan prekršaj počinili već više puta.

Vezane vijesti

Euro u Urajini doveden u pitanje

Euro u Urajini doveden u pitanje

Održavanju Europskog nogometnog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini prijete kašnjenja s radovima, problemi s huliganima, loša prometna infrastruktura,… Više

Komentari

registracija
19/3/10

srarac, 16.05.11. 23:55

Koji seljačine su ti ameri ???? Naše djeca slobodno hebu majku vozaču, a ako mu padne na pamet da se buni, onda ga pričeka tatica, a mamica odmah šalje e-mail na firmu kako kreten maltretira jadnu dječicu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika