19.05.2011. / 14:02

Autor: Hina

Bandić razveselio: U Zagrebu od 1. lipnja povoljnije parkiranje

U Zagrebu će se od 1. lipnja produljiti vrijeme parkiranja u svim zonama za jedan sat, a cijena sata parkiranja u prvoj zoni smanjit će se za 18 posto pa će umjesto 12 stajati 10 kuna, rekao je danas na konferenciji za novinare u gradskoj upravi gradonačelnik Milan Bandić.

Milan BandićMilan BandićU Zagrebu će se od 1. lipnja produljiti vrijeme parkiranja u svim zonama za jedan sat, a cijena sata parkiranja u prvoj zoni smanjit će se za 18 posto pa će umjesto 12 stajati 10 kuna, rekao je danas na konferenciji za novinare u gradskoj upravi gradonačelnik Milan Bandić.

U drugoj i trećoj zoni parkiranja zasad se cijene nisu mijenjale, ali je gradonačelnik najavio novosti za jesen.

"Produljenje roka zadržavanja u svakoj zoni za jedan sat, sniženje cijene sata u prvoj zoni s 12 na 10 kuna, u drugoj i trećoj zoni ostaje pet, odnosno dvije kune po satu parkiranja, ali u tim zonama skraćuje se vrijeme naplate parkiranja za jedan sat, odnosno parkiranje će se naplaćivati od 7 do 20 sati, a ne do 21 sat kao do sada", kazao je gradonačelnik Bandić. Podsjetio da se kao i dosad subotom parkiranje naplaćuje do 15 sati, a nedjeljom i blagdanima je besplatno.

Gradonačelnik Bandić također je rekao da se, na zahtjev građana, parkiranje u novozagrebačkim naseljima Sigetu i Sopotu te na južnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma prebacuje iz druge u treću zonu naplate (Froudeova, Prilaz Ivana Visina, Prilaz Vladislava Brajkovića, Resselova, Potočnjakova, Sortina, Trg senjskih uskoka i Ulica Siget te Avenija Dubrovnik – južna strana Zagrebačkog velesajma).

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika