20.05.2011. / 11:10

Autor: Nacionalova redakcija

Nova Uprava NCL Media Grupe

S današnjim danom NCL media grupa ima novu Upravu koja će kompaniju odvesti u novom smjeru

NCL Media Grupa ovim vas putem želi obavijestiti da je Moritz von Seefried imenovan predsjednikom Uprave NCL Media Grupe.

Jedan od njegovih zadataka, u trenutačnoj reorganizaciji, biti će osmišljavanje nove poslovne filozofije, kao i unaprijeđenje postojećih projekata. Imenovanje Igora Vukotića u Upravu društva još je jedan čvrst dokaz da novi vlasnici vide NCL Media Grupu kao ozbiljnu multimedijsku kompaniju.

Također, obavještavamo javost da dosadašnje članice Uprave Sina Karli i Ida Šagovac s današnjim datumom prestaju obnašati tu dužnost.

Komentari

registracija
26/2/11

markirani, 20.05.11. 12:06

Ima li mjesta za mene u toj novoj shemi?

Ne pripadam niti jednoj političkoj grupaciji, niti jednoj političkoj stranci, nemam niti jednu kaznenu ni prekršajnu prijavu, nisam opterećen kreditima ni pozajmicama tako da me nitko neće moći ucijeniti da pišem njegove pamflete, nisam alkoholičar ni narkoman, heteroseksualno sam orijentiran sa tolerantnim stavom o gay manjinama kao i o nacionalnim manjinama, posjedujem ogromno informatičko znanje, iskustvo i opremu, desetljećima pratim političke i ekonomske tokove kako u svijetu tako i u zemlji, imam široku opću i tehničku naobrazbu, govorim i pišem engleski, razumijem njemački i talijanski, vozačka dozvola B kategorije... Ovo je samo skraćena verzija mojih kvalifikacija.

Doduše, nisam novinar po struci, ali ni premijerka nema baš neke izuzetne kvalifikacije za posao koji obavlja, pa ga uprkos svemu obavlja. A kako ga obavlja? Znamo. Traljavo!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika