23.05.2011. / 15:26

Autor: Hina

Šešir princeze Beatrice na aukciji prodan za 81.000 funta

Šešir koji je princeza Beatrice nosila na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton, koji je odmah postao predmetom sprdnje na internetskim stranicama jer je većinu podsjetio na zahodsku dasku, nedavno je prodan na eBayu za 81.000 funta, a sav prihod ići će humanitarnim organizacijama, jer će novac podijeliti UNICEF i udruga Children in Crisis.

Šešir je izazvao zgražanje među gostima na vjenčanju (Reuters)Šešir je izazvao zgražanje među gostima na vjenčanju (Reuters)Šešir koji je princeza Beatrice nosila na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton, koji je odmah postao predmetom sprdnje na internetskim stranicama jer je većinu podsjetio na zahodsku dasku, nedavno je prodan na eBayu za 81.000 funta, a sav prihod ići će humanitarnim organizacijama, jer će novac podijeliti UNICEF i udruga Children in Crisis.

"Iznenadio me velik interes što ga je potaknuo šešir koji sam nosila na Williamovu i Kateinu vjenčanju. No nadam se da će one koji su ga kupili i platili veseliti u jednakoj mjeri u kojoj je veselio mene", napisala je princeza Beatrice na internetskim stranicama aukcijske kuće. Šešir princeze Beatrice uspoređivali su, među ostalim, i s oružjem iz Star Treka, a osnovana je i facebook grupa "Smiješni šešir princeze Beatrice". U samo nekoliko dana stranica je dobila 120.000 sljedbenika.

Šešir, koji je za princezu kreirao Philip Treacy, bio je ponuđen za početnu cijenu od 5.000 funta. Kreator šešira za članice britanske kraljevske obitelji izjavio je kako je "oduševljen, polaskan i dirnut" odlukom princeze da donira šešir u humanitarne svrhe.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika