24.05.2011. / 12:55

Autor: Nacional.hr

Timošenko na ispitivanju: Optužuju ju za zlouporabu položaja?

Iako iz ureda državnog odvjetnika nisu željeli precizirati zbog čega je Julija Timošenko ispitana, ukrajinski mediji nagađaju da se radi o istrazi u kojoj ju optužuju za zlouporabu položaja

Julija Timošenko (Reuters)Julija Timošenko (Reuters)Bivša ukrajinska premijerka, Julija Timošenko jutros je odvedena u policijsku postaju u Kijevu na ispitivanje. Iako je njena stranka prvo objavila da je uhićenja, što je tužitelj opovrgnuo, glasnogovornik policije poslije je potvrdio da je odvedena na ispitivanje u ured državnog odvjetnika.

Glasnogovornik je pojasnio kako su zatražili da ju na ispitivanje dovede policija jer se u ranijim pokušajima da ju se ispita ona nije odazivala pozivu, javlja BBC.

Iako iz ureda državnog odvjetnika nisu željeli precizirati zbog čega je Julija Timošenko ispitana, ukrajinski mediji nagađaju da se radi o istrazi u kojoj ju optužuju za zlouporabu položaja.

Vezane vijesti

Ukrajina odbacuje molbe EU-a oko Timošenko

Ukrajina odbacuje molbe EU-a oko Timošenko

Ukrajinski premijer Mikola Azarov odbacio je u srijedu kritike Zapada na tretman zatočene bivše premijerke Julije Timošenko kao "neopravdane", dajući… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika