28.05.2011. / 16:09

Autor: Hina , Nacional.hr

Direktor KTL-prometa prijetio smrću tajnici jer je nakon 18 godina tražila slobodne dane!

Neslužbeno se doznaje da je tajnica radila 18 godina praktički bez slobodnih dana, te je odlučila prijaviti nasilnog direktora, koji je već evidentiran u policiji zbog imovinskih kaznenih djela

IlustracijaIlustracijaPolicija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim direktorom tvrtke KTL-promet kojega sumnjiči da je u dva navrata napao i prijetio smrću svojoj 54-godišnjoj tajnici, zbog toga što je zatražila slobodne dane koje nije koristila godinama.

Osumnjičeni je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Neslužbeno se doznaje da su se osumnjičeni direktor i tajnica posvađali jer ga je tražila slobodne dane. Nedavno je dobila unuka te je htjela provesti neko vrijeme s njim, ali je direktor to odbio te joj počeo prijetiti.

Prvi puta joj je zaprijetio 20. svibnja u uredu tvrtke u Čulinečkoj cesti u zagrebačkoj Dubravi, a pet dana kasnije pratio ju je automobilom do njezine kuće.

Prilikom prve prijetnje u uredu tvrtke direktor je tajnicu napao i više puta zaprijetio da će ju ubiti. Pet dana kasnije na križanju Dankovečke i Ulice Dubrava mimoišli su se vozeći svaki svoj automobil. Direktor je tada tajnicu pratio do mjesta stanovanja, fizički ju napao i ponovno prijetio smrću.

Neslužbeno se doznaje da je tajnica radila 18 godina praktički bez slobodnih dana, te je odlučila prijaviti nasilnog direktora, koji je već evidentiran u policiji zbog imovinskih kaznenih djela.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
21/5/11

Ezel, 29.05.11. 10:25

Ništa mu se neće dogoditi jer takvi su stupovi društva LIJEPE NAŠE a tajnica bi mogla biti kažnjena zbog nanošenja ugleda firmi s tom prijavom

TAKVO JE NAŠE SUDSTVO


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika