31.05.2011. / 14:09

Autor: Totalsport

Katarani kupili 70% vlasništva PSG-a

Iako se putem priopćenja nigdje ne spominje ime novih većinskih vlasnika pariškog kluba, francuski mediji navode da je riječ o tvrtki Qatar Investment Authority sa središtem u Dohi

Nogometaši PSG-aNogometaši PSG-aKatarski investitori kupili su 70-postotno vlasništvo francuskog prvoligaša PSG-a, potvrdio je klub iz francuskog glavnog grada.

Iz tvrtke Colony Capital, dosadašnjih američkih vlasnika PSG-a, objavili su u prosincu prošle godine da namjeravaju prodati vlasnički udio u klubu, a sada su pronašli zainteresiranu stranu.

"Colony Capital i jedna investicijska tvrtka u Kataru objavili su kako su finalizirali dogovor prema kojem će novi partneri postati vlasnici 70% dionica PSG-a, dok će Colony Capital zadržati 30% - stoji u priopćenju PSG-a.

Iako se putem priopćenja nigdje ne spominje ime novih većinskih vlasnika pariškog kluba, francuski mediji navode da je riječ o tvrtki Qatar Investment Authority sa središtem u Dohi.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika