03.06.2011. / 11:16

Autor: Totalsport

Cristiano Doni opovrgava sudjelovanje u namještaljkama

"Cristiano Doni, koji je uvijek poštovao pravila, ima povjerenja u nadležne organe i siguran je da će dokazati kako nema apsolutno ništa s pitanjima u kojima se spominje", priopćili su odvjetnici

Cristiano Doni (Wikipedia)Cristiano Doni (Wikipedia)Bivši talijanski nogometni reprezentativac Cristiano Doni (38) demantirao je u četvrtak da je sudjelovao u namještanju rezultata u Serijama B i C, kako su izvještavali mediji.

U novoj velikoj aferi u kojoj je, među ostalima, uhićen i nekadašnji napadač Lazija Giuseppe Signori, policija istražuje namještanje rezultata u utakmicama druge i treće talijanske lige. Osim Signorija, uhićeno je još 15 osoba, a policija je objavila i kako se pod istragom nalaze još brojni aktivni nogometaši. Talijanski mediji su tvrdili da je među njima i Doni, ali odvjetnici kapetana novog prvoligaša Atalante su to demantirali.

"Cristiano Doni, koji je uvijek poštovao pravila, ima povjerenja u nadležne organe i siguran je da će dokazati kako nema apsolutno ništa s pitanjima u kojima se spominje", priopćili su odvjetnici.

Doni je za talijansku reprezentaciju odigrao sedam utakmica i postigao jedan pogodak.

Dodajmo da je Talijanski nogometni savez objavio je da će otvoriti istragu nakon što je postalo jasno da su pod istragom i rezultati Atalante i Siene, klubova koji su izborili povratak u Seriju A.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika