14.06.2011. / 11:54

Autor: Totalsport

Helfant napušta dužnost predsjednika ATP-a na kraju godine

- Ponosno mogu reći da je ATP jači nego ikad, i u teniskom i u poslovnom smislu, te da je dobro pozicioniran za budućnost

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaAmerikanac Adam Helfant najavio je kako neće prihvatiti ponudu Uprave direktora Udruženja teniskih profesionalaca (ATP) za novim predsjedničkim mandatom, nakon što mu aktualni završi 31. prosinca ove godine.

- Ponosno mogu reći da je ATP jači nego ikad, i u teniskom i u poslovnom smislu, te da je dobro pozicioniran za budućnost. No, dođe vrijeme i kada čovjek želi pogledati u budućnost i razmotriti neke druge opcije. Za mene je to vrijeme došlo sada. Nisam od ATP-a imao nikakvih novčanih ili zahtjeva bilo kakve druge vrste, odluku sam donio isključivo iz profesionalnih razloga - priopćio je Helfant, koji je na dužnost predsjednika ATP-a stupio u siječnju 2009. godine.

ATP je istaknuo kako je njihova organizacija u teškim ekonomskim vremenima pod Helfantovom palicom impresivno napredovala u mnogim područjima, te kako će u ''bliskoj budućnosti krenuti u potragu za Helfantovim nasljednikom''.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika