17.06.2011. / 11:07

Autor: Totalsport

Kevin Nolan iz Newcastlea u West Ham

- Meni je iznimno bitno što ću opet surađivati sa Samom Allardyceom

Kevin Nolan Kevin Nolan Engleski 28-godišnji nogometaš Kevin Nolan odlučio je prvoligaški nogomet zamijeniti s drugoligaškim. Iz Newcastlea, u kojem je bio i kapetan, prešao je u West Ham, klub koji je minule sezone ispao iz Premiershipa u Championship.

Nolan je prije dolaska u Newcastle 2009. godine deset godina branio boje Boltona. U tom klubu ga je neko vrijeme vodio Sam Allardyce, novi menadžer West Hama, s kojim je Nolan potpisao na pet godina. Odšteta nije objavljena, ali mediji nagađaju da se radi o iznosu od oko četiri milijuna funti.

- Meni je iznimno bitno što ću opet surađivati sa Samom Allardyceom. West Ham je pokazao veliku želju da me dovede u svoje redove. Jako sam tužan što odlazim iz Newcastlea, ali sada dolazim u drugi odličan klub u kojem ću, nadam se, biti jednako uspješan - izjavio je Nolan.

Menadžer Newcastlea Alan Pardew priznao je kako se njegov klub nije uspio dogovoriti s Nolanom oko uvjeta za novi ugovor.

U Newcastleu vijest o odlasku Nolana nije primljena dobro. Vezni igrač Joey Barton napisao je na Twitteru:

- Kevin je velik u svakom pogledu, kao igrač, vođa, kapetan, osoba, a najviše kao pravi prijatelj za sva vremena. Vijest da je prodan me uništila!

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika