20.06.2011. / 12:45

Autor: Nacional.hr

Opet pronađeni 'tragovi Bigfoota', čeka se DNA analiza dlake

Naime, na vozačevom i suvozačevom prozorskom staklu bili su otisci lica i dlaka neobičnih životinja, a po svemu izgleda da se bigfoot kroz prozor auta zagledao unutra i tako ostavio otisak. Osim otisaka na staklu, pored vozila su pronašli i otisak stopala dugačak 30 centimetara

IlustracijaIlustracijaKalifornijski istraživač bigfoota iznenadio se je kad je ovog vikenda na prozorima svog kamoineta pronašao čudne tragove i dlaku za koje sumnja da potječe upravo od Bigfoota, prenosi Aol News.

Osnivač Paranormalnog društva Sanger, Jeffrey Gonzales je zajedno sa svojim prijateljima otišao u šumu u Kaliforniji kako bi potražio dokaze o Bigfootu. Gonzales i prijatelji su automobile ostavili i krenuli u šumu, a kad su se nakon dva dana vratili po njih, na prozorima vozila su ih dočekali neobični tragovi. Naime, na vozačevom i suvozačevom prozorskom staklu bili su otisci lica i dlaka neobičnih životinja, a po svemu izgleda da je netko kroz prozor auta gledao unutra i tako ostavio otisak. Osim otisaka na staklu, pored vozila su pronašli i otisak stopala dugačak 30 centimetara. Gonzales je zaključio kako se ne radi o medvjedu, jer hrana koja se nalazila u prikolici kamioneta, nije bila dirnuta, a jedan otisak je bio veći od drugog pa su po tome zaključili da riječ o dva bića.

Gonzales je uzorke dlake probnađene na staklu poslao na DNA analizu kako bi se utvrdilo o kojoj životinji je riječ, a 23. lipnja će održati i presskonferenciju na koj je pokazati slike otisaka na staklu, kao i izjave njegovih prijatelja koji su za vikend u kalifornjiskoj šumu bili zajedno s njim.

Vezane vijesti

Genetskim istraživanjima do dokaza o postojanju jetija

Genetskim istraživanjima do dokaza o postojanju jetija

Znanstvenici su se okrenuli genetskim istraživanjima kako bi utvrdili mogu li dokazati postojanje humanoida poznatog pod nazivima jeti, bigfoot ili… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika