23.06.2011. / 16:27

Autor: Hina

Harry Potter od listopada i u e-izdanju

Uspješna spisateljica čije su knjige prodane u više od 400 milijuna primjeraka, u četvrtak je u Londonu najavila otvaranje novog interaktivnog web-sitea pod nazivom "Pottermore", znatiželjnicima jasno davši na znanje da ne namjerava napisati i osmi nastavak priče o Potteru

ArhivaArhivaAutorica sage o Harryju Potteru J.K. Rowling u četvrtak je u Londonu najavila kako će od listopada svih sedam knjiga o mladom čarobnjaku biti dostupno i u elektroničkom obliku.

Uspješna spisateljica čije su knjige prodane u više od 400 milijuna primjeraka, u četvrtak je u Londonu najavila otvaranje novog interaktivnog web-sitea pod nazivom "Pottermore", znatiželjnicima jasno davši na znanje da ne namjerava napisati i osmi nastavak priče o Potteru.

E-knjige bit će ekskluzivno od listopada dostupne na internetskim stranicama pod nazivom "Pottermore" (www.pottermore.com), na nekoliko svjetskih jezika. "Mislim da napredak ne možete zaustaviti. E-knjige su ovdje i neće nestati. Kasnije od mnogih drugih i ja sam 'skidala' e-knjige i to je izvrsna stvar kada ste na putovanju, osobito za djecu. Veselim se što će Harry biti dostupan i u ovom novom formatu, a istodobno smatram uistinu sjajnim da se Harry seli u novi medij", rekla je autorica prisutnima.

Lansiranje sajta dogodilo se tri tjedna prije premijere posljednjeg nastavka filma o Potteru, kojim će završiti i jedna od najuspješnijih filmskih franšiza na svijetu.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika