23.06.2011. / 17:01

 

Američka komičarka:' Srbija je sramota i veliko razočaranje'

"Koncert Amy Winehouse je bio sramota i veliko razočaranje", pročitala je Chelsea Handler poruku Dragana Šutanovca, a zatim dodala: "I vaša je zemlja sramota i veliko razočaranje"

Amy WinehouseAmy Winehouse"Koncert nazivaju katastrofom. To je zemlja gdje se dogodilo etničko čišćenje i genocid, a oni smatraju da je koncert od Amy Winehouse bio gori od toga", samo je jedan od komentara u američkoj emisiji 'Chelsea Lately', u kojoj su se voditeljica i komičarka Chelsea Handler i njezini gosti osvrnuli na spomenuti fijasko od koncerta, ismijavajući - Srbe.

"Ne mogu vjerovati da Srbima uopće dopuštaju odlazak na koncerte", rekla je komičarka i zatim pročitala što je srpski ministar obrane, Dragan Šutanovac napisao na svom Facebook profilu nakon koncerta te se pritom čudila kako u Srbiji uopće imaju Facebook. "Koncert Amy Winehouse je bio sramota i veliko razočaranje", pročitala je Chelsea, a zatim dodala: "I vaša je zemlja sramota i veliko razočaranje".

Vezane vijesti

Crni biser poročne Amy

Crni biser poročne Amy

Mjesec dana nakon smrti Amy Winehouse "Back To Black" na britanskom se tržištu prometnuo u najtiražniji album prve dekade 21. stoljeća budući da je s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika