29.06.2011. / 11:51

Autor: Totalsport

Woods: Neću se vratiti dok ne budem posve spreman

- Obično sam znao postaviti rok kada se želim vratiti, a znao sam i igrati dok sam bio ozlijeđen

Tiger Woods Tiger Woods Nekad najbolji, a danas tek 17. golfer svijeta Tiger Woods (35) najavio je na press-konferenciji uoči turnira AT&T National da nema namjeru vratiti se natjecateljskom ritmu dok potpuno ne zaliječi posljednje u nizu ozljeda.

- Obično sam znao postaviti rok kada se želim vratiti, a znao sam i igrati dok sam bio ozlijeđen. Sada je drugačije. Sada ću se vratiti tek kada ću biti 100% spreman, a kada će to biti, ne znam - rekao je Woods, koji ima velikih problema s ozljedama obaju koljena i Ahilovih tetiva.

Tamnoputi golfer koji je osvojio 73 naslova na PGA Touru, ali posljednji još u rujnu 2009. godine, nije zaigrao od 12. svibnja kada se zbog ozljede povukao nakon devet odigranih rupa s Players Championshipa.

- To je za mene bila teška odluka. Uvijek sam imao visoke ciljeve i postavljao si rokove, ali sada ne mogu to učiniti - dodao je najplaćeniji sportaš današnjice koji će tako, posve je izgledno, propustiti novi u nizu velikih turnira (Major), British Open, koji započinje 14. srpnja.

- Ne bih došao ondje samo da se pojavim, već da ga osvojim. Da to bude moguće moram dovesti svoje tijelo u red da mogu prvo trenirati, a onda eventualno igrati - zaključio je osvajač 14 Majorsa, koji je svjetski broj jedan koji je držao čak 281 uzastopni tjedan izgubio 31. listopada prošle godine.

Vezane vijesti

Wilshere propušta Euro, Arteta "out" do kraja sezone

Wilshere propušta Euro, Arteta "out" do kraja sezone

Nakon šokantnog domaćeg poraza (2-1) u 34. kolu engleskog nogometnog prvenstva od Wigana, menadžer Arsenala Arsene Wenger otkrio je pojedinosti oko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika